RO EN

Lidia Lupu

avocat

Lidia este Avocat în cadrul B&A și face parte din echipa de dreptul muncii, dar se ocupă și de sectorul comercial și de soluționarea disputelor.

Are o experiență deosebită în dreptul muncii, combinată cu soluționarea litigiilor și a disputelor. Activitatea sa include acordarea de asistență proactivă cu privire la angajarea, disciplina, evaluarea performanțelor și rezilierea contractelor; discriminarea; drepturile de asigurări sociale; regulamentele de ordine interioară; reorganizarea locului de muncă; transferul întreprinderilor; contractele colective de muncă; grevele; relațiile cu sindicatele și altele.

De asemenea, a reprezentat autorități publice și companii multinaționale în fața instanțelor naționale și internaționale, în fața instituțiilor administrative jurisdicționale cu privire la proceduri de achiziții publice, litigii comerciale sau de muncă.

Lidia a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și deține un Master în Dreptul Muncii, Relații de Muncă și Industriale și al Programului de Achiziții și Gestionarea Contractelor ale aceleiași universități. Este membră a Baroului București și vorbește fluent engleza.

Fiind o mare iubitoare a naturii, îi plac plimbările și este pasionată de animale, în special de câini și pisici. Dorește ca bunăstarea animalelor să aibă o bază legală și etică.