RO EN

Cătălin Petrea

Avocat Senior

Cătălin este Avocat Senior în cadrul B&A, făcând parte din echipa de restructurare și insolvență. De asemenea, se ocupă și de aspecte de reglementare și de dreptul muncii.

Cătălin a gestionat importante cazuri de insolvență, atât în etapa precontencioasă cât și în cea contencioasă. A fost implicat în elaborarea de rapoarte de tip „due diligence”, acoperind domeniile de reglementare și de dreptul muncii, și a acordat consultanță clienților în cadrul negocierii și realizării de tranzacții la nivel înalt. Cătălin a participat în cadrul a numeroase echipe de proiect, oferind asistență și reprezentare unora dintre cele mai importante instituții financiare din România în privința portofoliilor acestora de litigii cu consumatorii.

Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București și membru al Baroului București. De asemenea, are o diplomă de Master în Criminologie și Sistemele Penale Europene acordată de Universitatea Gent din Belgia. Vorbește fluent limba engleză.

Printre hobby-urile lui Cătălin se numără hatha yoga, fotbalul (participă săptămânal la meciuri cu echipe din cadrul altor firme de avocatură) și viața sălbatică în mediul său natural.